Autoritatile au fost surprinse…

Ianuarie 14th, 2012 | by ciprian | 121 views

Si mai departe cred ca stiti continuarea nu?Cam asta ar fi situatia astazi in Iasi dupa cea mai neasteptata ninsoare a anului trecut. Oare ce semne divine ar trebui sa fie pentru ca autoritatile sa nu mai fie asa surprinse? Aceasta prima ninsoare a debutat cu niste burnita care a facut sticla pe jos abia apoi abia cu ninsoare. In acel moment trebuia deja intervenit.

Toata zona metalurgie era acoperita cu un strat generos de zapada inghetata si abia in urma mea vazusem pe la 8 si-un pic o masina din care se arunca la lopata nisip sau ce-o fi fost ala. Bucuria maxima pot spune ca era in podu` ros, cum vii dinspre Tudor. Fix inainte de semafor era gheata, gheata de aia de neam prost pentru ca desi ma apucasem de franat, schimbat treapta inferioara cu vreo 10 m mai inainte de semafor era sa pup un cetatean care astepta la semafor. Am ajuns de pe banda 2 pe banda 3 in incercarea de a opri. Ok acum, am oprit, da cum naiba sa pleci de pe loc?? Daca ar fi fost o masina neechipata corespunzator cu siguranta ramanea acolo sau lovea masina stationata la semafor. Sunt sigur ca acest caz al meu nu este singular si sunt zone in Iasi care sigur n-au vazut o mana de sare aruncata la misto asa.

In concluzie, nu va recomand sa iesiti la primele ore prin Iasi cu masina ca treaba nu-i buna deloc.

Related Posts

 1. Accident?sau ce naiba a fost?
 2. Golden Brau – pasiune fara limite
 3. In seara asta am fost un dezastru culinar
 4. cum a fost sa bei moca:D
 5. Greu cu deszapezirea pe la noi..
Tags: drumari, gheata, , prima ninsoare, prima zapada
 1. 3 Responses to “Autoritatile au fost surprinse…”

 2. By IASIVEZI on Ian 14, 2012 | Reply

  E NORMAL SA FIE LUATI PRIN SURPRINDERE…CA LA FIECARE NINSOARE…:)

 3. By RaduP on Ian 14, 2012 | Reply

  ne-am pus noi cauciucuri de iarna ca sa nu mai fie ei nevoiti sa dezapezeasca, sau cel putin sa faca economie de materiat antiderapant.

 4. By Qmobili on Ian 15, 2012 | Reply

  iti garantez eu ca s-au dat mai multi bani pe material antiderapant anul acesta ;) … doar sunt in ianuarie – e ceva atipic sa ninga =))

 1. 1 Trackback(s)