Plan de evacuare in caz de incendiu

Ianuarie 16th, 2012 | by ciprian | 221 views

Din seria pur romanesc, azi am o poza dintr-un hotel din Vatra Dornei. Este vorba de planul de evacuare in caz de incendiu, un to(not) to do list.
Poza intai si apoi comentariu pe text:

Cand am citit prima oara “dragi pasageri” si dupa ce m`am uitat pe fereastra in jos am zis ca sunt intr-un avion care urmeaza sa decoleze. M-am linistit apoi la anuntul cu “ramaneti calmi” si mai ales “nu tipati!!” pentru a nu trezi si ceilalti “calatori” care totusi au venit sa se odihneasca, nu sa fuga de nebuni in caz de incendiu.
“Anuntati (telefonati) receptia hotelului despre locul in care a izbucnit incendiul”: Daca este sa vad un incediu in capatul holului etajului 4, sigur prima mea grija este sa anunt hotelul. Cred ca am si timp sa stau sa caut numarul de telefon. Fii sigur ca prima oara voi suna la 112, si nu jos la receptie.

Apoi, in cazul in care e prea mult fum, puneti cersafuri umede in partea de jos a usii, avand insa grija pentru a mai lasa o bucata ceva sa semnalizezi la geam c-ai ramas de fraier inchis in camera. Sa nu uitam de clasicul mers in patru labe (nerecomandat femeilor daca barbatu` este in calduri). Daca sunteti suficienti de multi recomand si un dansul pinguinului, ca tot e la moda.
Acum sper ca stiti ce aveti de facut in caz de incendiu, da?

Related Posts

 1. incendiu iasi
 2. un mass nu strica niciodata
 3. despre mama
 4. Angajez menajera
 5. daca trebe, trebe
Tags: hotel, incendiu, plan de evacuare, vatra dornei
 1. 2 Responses to “Plan de evacuare in caz de incendiu”

 2. By anda_elena on Ian 16, 2012 | Reply

  Si nu in ultimul rand, aveti incredere! :)

 3. By alex_blue on Ian 16, 2012 | Reply

  “plasand lenjeria umeda in partea de jos a usii”
  adicatelea daca te-ai pisat pe tine de frica sau, femeie fiind, te-a surprins fiorul placerii cu bikineii pe tine, scoti chilotii si-i arunci pe jos, langa usa…oare daca fac asta, zilnic, acasa, mai plusez si cu sosetele murdare si o numesc “antrenament in caz de incendiu”, mai mananc altceva inafara de conserve o saptamana?

 1. 1 Trackback(s)