Nu lasati batranii sa conduca!!

Ianuarie 17th, 2012 | by ciprian | 193 views

Aveti mai jos in poze cam ce se intampla cand anumiti conducatori( in acest caz o femeie) uita ca trebuie sa traga masina pe dreapta de la o anumita varsta.

Actiunea se petrecea in parcarea de pe langa autogara pacurari, cand femeia din ultimele imagini reuseste in mod miraculos(sincer, n`as fi putut) sa urce masina pe o bordura inainte de cel putin 20 cm) si ce era mai rau, baia de ulei era fix peste un alt bolovan mare ce avea in mijloc un rest de vreun cm de fier. Inutil sa spun ca o misca in plus ar fi produs daune destul de consistente.

Mi-a placut ca oamenii au sarit s-o ajute dezinteresat, astfel in 5 minute masina era inapoi pe drum nevatamata. Cred ca sunt putine cazurile cand romanul este asa saritor. Sau poate nu am avut eu ocazia sa vad asa ceva prea des.

Revin la final cu intrebarea: nu ar trebui sa existe o varsta cand sa fii automat tras pe dreapta?Sau macar niste testari de la o varsta incolo?
Related Posts

 1. Nu lasati masina de spalat nesupravegheata!!
 2. Cei 7 ani lasati acasa
 3. accident 7 august pod alexandru
 4. apus urban
 5. Dorel la munca
Tags: autogara pacurari, batrani, carnet de conducere, conducator auto,
 1. 2 Responses to “Nu lasati batranii sa conduca!!”

 2. By KidsMag on Ian 20, 2012 | Reply

  Eu zic ca ar trebui clar, dar din pacate nu se intampla asa ceva in Romania. Intr-o dimineata era sa omoare un mosulet ce a trecut pe rosu fara nici cea mai mica problema, noroc ca acceleratia mea si-a facut treaba si am reusit sa fug din fata lui.

 3. By Catalin-Ghoul on Ian 21, 2012 | Reply

  presupunem ca ai dat si tu o mina de ajutor daca erai pa zona :)

 1. 1 Trackback(s)