Pentru ce ne zbatem??

Ianuarie 24th, 2012 | by ciprian | 181 views

Am nimerit azi un client, genul pisalog si care pune prea multe intrebari. Pornim de la monitoare, ca asta urma sa fie urmatoarea lui achizitie si ajungem pe la televizoare 3D si sisteme audio. Si incepe omu`: am un LG 3D 42LW5500 Pentru ce ne zbatem?? care mi`a venit cu “doar” 7 perechi de ochelari, si sa vezi treaba, aseara am avut musafiri si am avut nevoie de 8 perechi, ca sa nu stea unu` sa se uite in stele. Asa ca omu` mai cauta macar un pachet cu doua perechi. Intreb si eu cum e si normal, cat de des se intampla sa ai 8 oameni in casa care sa se uite la tv la un film 3D?O data pe an?Oamenii vin la tine la cinema, sau vin la un pahar de vorbe? Asta e grandomania la romani; degeaba ai tv 3D daca nu vine vecinu`/prietenul/colegu` de munca sa-l vada.
Toti clientii astia imi aduc aminte de cum cumpara rromii tv. Sa va exemplific cu un dialog scurt: “care este cel mai mare tv pe care il aveti?”1.5 m; cat costa; 50 mil…prea scump..nu mai negociati nimic??ceva la un pret mai bun?uite asta de 125 cm, la doar 2500 ron;Foarte bun!cand mi`l aduceti?? Asa am vandut ultima oara un panasonic de 50 inch. Rromii nu se uita la tv. Am avut ocazia sa vad un tv(de diagonala mare bineinteles) de la un concetatean. TIPLA era. Dupa jumatate de an. De multe ori nici macar nu-l deschid cu lunile. Totul e sa-l vada “dujmanii”, si daca nu au cum sa-l vada, macar sa se auda ca are asa ceva in casa. Are rost sa va zic cum a avut firma juma de sat clienti dupa ce un SINGUR om a cumparat un tv cu diagonala mare?
Am deraiat un pic de la vroiam sa ajung. Acelasi om imi zicea ca mai are un sistem audio, cel mai cel de pe un anume site si ca in momentul de fata il foloseste abia la 15% din puterea lui, pentru ca, ati ghicit, sta la bloc si are vecini simpatici. Inca o investie aiurea..Tinand cont de situatie cred ca un home cinema de 5 mil era mai mult ca suficient. Si ca sa nu mai lungesc povestea, imi spune ca de cand are 3D`ul nu s-a uitat decat la un SINGUR film, ca nu prea are timp.
Vin cu intrebarea la urma, ce rost are sa te zbati sa-ti iei ultimele noutati in materie de audio-video cand tu vii prea obosit de a munca sa te poti bucura de ele?Pentru ce te zbati?

Related Posts

 1. Pentru ca toate mi se intampla mie
 2. halal campanie pentru Pizza Hut
 3. pentru comentatori
 4. este timpul pentru tunning, este timpul pentru iasi
 5. Piste pentru bicilisti..
Tags: clienti, rromi, tv
 1. 3 Responses to “Pentru ce ne zbatem??”

 2. By Paul on Ian 25, 2012 | Reply

  Pentru o ciorba de burta se zbat unii. Altii pentru fala, sa fie cei mai cei dintre cei mai cei – asta a facut cincizeci de ani de comunism din noi.

 3. By Pavel on Ian 25, 2012 | Reply

  Şi eu mă eschivez de 3 ani să-mi schimb CRT-ul. Ce lume, ce oameni :D

 4. By Larisa on Ian 27, 2012 | Reply

  Din snobism…:(

 1. 1 Trackback(s)